Algemene voorwaarden

ANNULEREN
Indien je één of meerdere afspraken wilt of door omstandigheden moet annuleren, dan kun je deze tot 24 uur van tevoren kosteloos verschuiven via ons online reserveringssysteem, een mail, app of telefoontje. Bij annulering(en) binnen 24 uur of als je niet met je team aanwezig bent (no show) op de door jou geboekte dag/tijd(en), dan behouden wij ons het recht voor het volledige entreegeld in rekening te brengen.

Heb je al online betaald? Dan ontvang je van ons een code waarmee je je boeking op een later moment kunt verzilveren. Deze code is 2 jaar geldig.

Is het verschuiven van je afspraak geen optie? Dan kun je kiezen voor restitutie. Voor een restitutie brengen wij € 20,- in rekening per geboekte escape ro


BETALEN OP LOCATIE
Je kunt bij ons zowel met PIN als met creditcard betalen. In verband met de veiligheid hebben we liever niet dat er met contant geld wordt betaald, maar het is wel mogelijk. Onze voorkeur gaat er naar uit om de geboekte kamers online af te rekenen. 


MINIMUM LEEFTIJD

Voor al onze kamers adviseren we een leeftijd van minimaal 12 jaar. Jeugd onder de 16 jaar mag alleen spelen onder begeleiding van minimaal 1 volwassene. 


TAAL
Al onze escape rooms zijn drietalig (Duits/Engels/Nederlands).


AANTAL PERSONEN PER ESCAPE ROOM
The Hangover: 2 t/m 7 personen.
The Sleepover: 2 t/m 6 personen.
Senses: 2 t/m 6 personen.

Er kunnen maximaal 19 personen per uur deelnemen (3 escape rooms/tijdsloten tegelijk). Wil je escapen met meer dan 19 personen? Dan zijn er 4 tijdsloten of meer nodig. Op last van de brandweer mogen wij niet meer dan 6 (en 7 voor The Hangover) personen in een kamer opsluiten.


AANVANG
Zorg dat je samen met het gehele team 10 minuten voor de aanvangstijd aanwezig bent.


LOCATIE
LOCK'D heeft alleen een vestiging in Winterswijk. We zitten in een bedrijvenverzamelgebouw en zijn niet goed herkenbaar aan de buitenkant. Let goed op dat je het goede adres hebt, er zitten meerdere escape rooms in Winterswijk! 


PARKEREN
Voor en naast ons pand is meestal voldoende parkeergelegenheid. Op zaterdag of koopzondag is het wel een stuk drukker. Als je doorrijdt en bij de Plus linksaf slaat, zit voorbij de Plus meerdere grote parkeerplaatsen (niet van de Plus zelf, dat is alleen voor klanten) en is het van daaruit een klein stukje lopen. Het parkeren in Winterswijk is gratis.


OVERIGE REGELS

  • Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot onze escape rooms.
  • Mobiele telefoons zijn onder geen voorwaarde toegestaan in de kamer.
  • LOCK'D is niet rolstoelvriendelijk.
  • Geschikt voor zwangere vrouwen.
  • Geschikt voor licht claustrofobische mensen.
  • Bederf het spel niet voor een ander, en laat de geheimen van onze escaperooms binnen onze muren!  

Toegang tot het pand en deelname aan de escaperooms van LOCK'D is geheel op eigen risico.