Reserveren

Maximaal 7 personen per Escape Room

LOCK’D, Dé Escape Room van de Achterhoek

Escape Room Winterswijk – LOCK’D is de spannendste, goede beoordeelde Escape Room van de Achterhoek. Onze locatie in Winterswijk beschikt over 2 verschillende rooms; The Hangover en The Sleepover.

Escape Room The Hangover

Bij Escape Room ‘The Hangover’ ben jij hoofdverdachte in een moordzaak. Je wordt wakker in een politiecel met een gigantische kater. Je weet alleen niet wat er gebeurd is! Ontsnap uit de cel en bewijs jouw onschuld. Lukt het je om te ontsnappen?

Escape Room The Sleepover

The Sleepover is een splinternieuwe 2.0 Escape Room in de Achterhoek. The Sleepover is voorzien van de nieuwste technieken en verrassingen. Deze room heeft een zeer spannende verhaallijn waarin jij jouw zusje moet redden! Durf jij het aan?

Gemiddeld scoren onze Escape Rooms een 4,9 uit 5 op All Escaperooms; “Fantastische Escape Room”, “Geweldige ervaring” & “Frustrerend goed!”.

Speel onze Escape Rooms in de Achterhoek met een groep van maximaal 7 personen per kamer. Ben je met een grotere groep? Geen probleem! Boek dan eenvoudig meerdere aaneensluitende tijdsloten en deel jouw groep op. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Kom ook spelen in de leukste Escape Rooms van de Achterhoek! Je vindt ons op het volgende adres: Weurden 78, in Winterswijk