the sleepover lockd

THE SLEEPOVER

Kun jij je zusje redden?!

Reserveer hier 


sleepover escape room winterswijk lockd

THE SLEEPOVER

Kun jij je zusje redden?!

Reserveer hier 


HET VERHAAL..

Je zusje wordt vermist! Jij gaat logeren bij Opa en Oma zodat je ouders op zoek kunnen gaan naar je zusje. Maar, kunnen zij je zusje wel vinden? Ga op zoek naar je zusje voor het te laat is.. Of laat je haar aan haar lot over? Onze klanten beoordelen deze escape room met 5-sterren!


Een 2.0 Escape Room ervaring - The Sleepover is een tweede generatie escape room, propvol techniek en special effects. Het is een avontuur met een spannende thema en onverwachte momenten! The Sleepover is zeer geschikt voor de beginnende speler, maar wordt  ook zeer  gewaardeerd en goed beoordeeld door ervaren spelers. Ervaar de sensatie van het ontsnappen en voel je een echte detective!

Voor The Sleepover adviseren wij een minimum leeftijd van 12 jaar. En t/m 16 jaar altijd onder begeleiding van een volwassene! 

Reserveer hier 

Duur

60 minuten

Groepsgrootte

2-6 spelers

Moeilijkheidsgraad

4/10

Ontsnappingspercentage

75%

Wat de kamer ook goed doet is je meenemen in het verhaal. Nergens teksten die je moet lezen, de kamer ontrafelt zichzelf en dat is echt knap gedaan.
De milde dictator - 200+ kamers gespeeld

FAQ The Sleepover

Met hoeveel personen kunnen we The Sleepover spelen?

The Sleepover heeft een maximum van 6 spelers. Voor een optimale speelervaring en plezier adviseren we een maximale groepsgrootte van 4 personen.

Hoeveel tijd krijgen we om te ontsnappen uit The Sleepover?

De klokt tikt gedurende 60 minuten...

Is The Sleepover eng?

The Sleepover heeft een spannend thema, waardoor er ook een paar spannende momenten voorkomen tijdens het spelen... Maar hij is vooral ook heel erg leuk!

Is The Sleepover ook geschikt voor minder mobiele personen?

Het is goed mogelijk dat je in het huis van opa en oma een paar trappen tegen komt en misschien nog wat moet kruipen en bukken... Hij is hierdoor minder geschikt voor minder mobiele personen, maar niet onmogelijk. Geef het aan bij de host, deze kan eventueel helpen met een andere route.

is The Sleepover ook geschikt voor kinderen?

Omdat The Sleepover een spannend karakter heeft, adviseren we zelf goed te boordelen of je kind daar geschikt voor is of niet. Onze adviesleeftijd is vanaf 12 jaar en altijd onder begeleiding van een volwassene.

Liever een andere kamer spelen? 

THE HANGOVER

Je wordt wakker in een cel en bent een verdachte in een moordzaak.. Weet jij je onschuld te bewijzen??

SENSES

In deze overprikkelde wereld wordt het tijd dat je je zintuigen helemaal gaat resetten!! 

Reserveer hier