the hangover escape room

THE HANGOVER

Weet jij je onschuld te bewijzen?

Reserveer hier 
the hangover lockd

HET VERHAAL..

Bij The Hangover Escape Room in Winterswijk word je wakker in een politiecel met een gigantische kater. Je weet alleen niet wat er gebeurd is! Er wordt je verteld dat je zelfs hoofdverdachte bent in een moordzaak! Ontsnap uit de cel, ga alles wat je de avond ervoor hebt uitgespookt herbeleven om erachter te komen wie je bent en wat er is gebeurd om vervolgens je onschuld te bewijzen! Lukt jou het om te ontsnappen uit Escape Room The Hangover?


Hoge klantbeoordelingen

The Hangover Escape Room wordt door velen geprezen om zijn mooie verhaallijn met verassende wendingen. Door klanten ook zeer hoog beoordeeld met maar liefst 5 sterren, waar we erg trots op zijn! The Hangover is een eerste generatie escape room, waar je heerlijk kan puzzelen met sleutels en codes; een ijzersterk verhaal met leuke twists!

The Hangover is  niet gericht op kinderen, maar wel hebben we regelmatig gezinnen met kinderen in de tienerjaren en dat blijkt een goede combi! Een groep tieners t/m 16 jaar moet altijd onder begeleiding van een volwassene. 

Reserveer hier 

HET VERHAAL..

Ontsnap uit The Hangover Escape Room, waar je wakker wordt in een politiecel met een enorme kater. Je weet niet meer wat er gebeurd is.. je bent zelfs de hoofdverdachte in een moordzaak! Los raadsels op met sleutels en codes, terwijl je een ijzersterk verhaal met verrassende twists beleeft.

Onze klanten beoordelen deze escape room met 5-sterren!


The Hangover is  niet gericht op kinderen - maar wel geschikt voor gezinnen met kinderen in de tienerjaren. Tieners t/m 16 jaar moet altijd onder begeleiding van een volwassene.

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Lukt het jou om te ontsnappen? Bewijs je onschuld!

Reserveer hier 

Duur

60 minuten

Groepsgrootte
2-7 spelers

Moeilijkheid
6/10

Ontsnappingspercentage

40 %

Deze kamer is zeker het bewijs dat technische kamers niet automatische beter zijn dan de 'oudere' kamers. De verhaallijn was duidelijk en logisch. Ik vond het slot van het verhaal erg goed bedacht en ik zag deze niet aankomen. Kamer is ontzettend ruim en de puzzels zijn logisch en uitdagend.
Anouk - 110+ kamers gespeeld

FAQ The Hangover

Met hoeveel personen kan The Hangover gespeeld worden?

We hanteren een maximum van 7 personen in The Hangover. Echter voor een goede speelervaring en optimaal plezier adviseren we een maximale groepsgrootte van 5 spelers.

Hoeveel tijd krijg je om te ontsnappen uit The Hangover?

Agent Blok geeft je een uur de tijd voordat hij de gevangenisdeur voorgoed achter je sluit...

Is The Hangover eng?

Nee, The Hangover heeft geen spannende elementen, het gaat om het oplossen van een misdrijf, niet om het misdrijf zelf.

Is The Hangover ook geschikt voor minder mobiele personen?

Het kan zijn dat je een stukje moet kruipen, maar voor de rest is de kamer goed te spelen voor personen die iets minder goed te been zijn. Ook is er genoeg ruimte om even te gaan zitten.

Vanaf welke leeftijd kan The Hangover gespeeld worden?

We adviseren vanaf 12 jaar en altijd onder begeleiding van 1 of meer volwassenen.

Liever een andere kamer reserveren?

THE SLEEPOVER

Je slaapt bij opa en oma, omdat je ouders je vermiste zusje zoeken. Maar alleen JIJ kan haar redden..!

Reserveer hier!