Escape Room Winterswijk Senses

SENSES

Reset your brain!!

Reserveer hier 

HET VERHAAL..

Je bent moe. Moe van alle prikkels die horen bij de moderne tijd. Je zintuigen zijn zwaar overprikkeld en je hebt het gevoel dat je langzaam gek aan het worden bent. Je hebt alles al geprobeerd, maar tot nu toe is er geen dokter die je kan helpen. Tot vandaag!

Via het dark-web kwam je in aanraking met de behandelmethode ‘Reset Your Brain’...niets is wat het lijkt in jouw huidige toestand.


The Ultimate Escape Experience - Laat jij je overprikkelde zintuigen je langzaam gek maken? Of onderga je de behandeling en speel je één voor één je zintuigen weer onder controle…

Reserveer hier 

Tijd

70 minuten

Groepsgrootte

2-6 spelers

Moeilijkheidsgraad

7/10

Ontsnappingspercentage

30%

Wat een gave vernieuwende beleving! We hebben de kamer met 4 personen gespeeld wat een perfect aantal is. Het thema is zeer goed uitgewerkt en de ruimte is optimaal benut. De puzzels zijn vernieuwend en hebben een gave opzet. Het is minder een escape ervaring maar meer een beleving. Perfect om onze escape dag mee af te sluiten.
Josje - 139+ kamers gespeeld

beschikbaarheid van SENSES

Helaas is SENSES momenteel beperkt beschikbaar ivm onderhoud en vernieuwing. Wil je met een groep komen en 3 kamers tegelijk spelen of gewoon heel graag SENSES spelen? Neem dan even contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden!  

FAQ Senses

Met hoeveel personen kan Senses gespeeld worden?

We hanteren een maximum van 6 personen. Voor een optimale speelervaring en plezier adviseren we een groepsgrootte van 4 spelers.

Hoeveel tijd krijgen we om Senses te spelen?

Omdat Senses wat moeilijker is en we het belangrijk vinden dat je zintuigen maximaal de kans krijgen om te resetten, geven we je voor deze kamer 70 minuten op de klok!

Is Senses spannend?

Ondanks dat er wel ruimtes in het donker zijn (want je moet je zintuigen optimaal kunnen gebruiken...), is Senses geen enge kamer!

Is Senses ook geschikt voor minder mobiele personen?

Afgezien van een paar op- en afstapjes is deze kamer prima te doen. Helaas is geen van onze kamers geschikt voor mensen in een rolstoel.

Is deze kamer ook voor beginners?

Senses is qua puzzels wat pittiger en wij raden aan om eerst onze andere kamers te spelen. Maaaaarrrr het is niet onmogelijk en soms kan een blanco blik juist heel veel opleveren!

Liever een andere kamer spelen?

THE HANGOVER

Je wordt wakker in een cel en bent een verdachte in een moordzaak.. Weet jij je onschuld te bewijzen??

THE SLEEPOVER

Je slaapt bij opa en oma, omdat je ouders je vermiste zusje zoeken. Maar alleen JIJ kan haar redden..!

Reserveer hier!