Wie is LOCK'D?

LOCK'D is in 2015 begonnen met 1 kamer: The Hangover, volledig gecreëerd door Jeroen Schreurs en zijn toenmalige compagnon, waarbij zij hulp kregen van een vakkundig bouwteam bestaande uit familie en vrienden. Escaperooms stonden op dat moment nog in de kinderschoenen in Nederland en The Hangover was dan ook de eerste escaperoom van de Achterhoek! 


Na een paar jaartjes draaien werd het tijd voor een nieuwe kamer, want de ontwikkelingen in escapeland stonden niet stil en de wens voor een kamer met meer technische snufjes werd steeds groter. Jeroen krijgt 2 nieuwe compagnons: Jimmy Beijers en Martijn Koedam en samen creëren zij in 2017 The Sleepover: een escaperoom 2.0 waar een combi van slotjes en vernuftige, technische hoogstandjes elkaar goed aanvullen. Een jaar lang bouwen wordt beloond: The Sleepover wordt erg goed ontvangen bij onze bezoekers!
Al snel begint het weer te kriebelen bij de mannen en zij sluiten zich een midweek op in een hutje op de hei om daar de basis voor Senses te leggen. In december 2019 openen de deuren van deze volledig, elektronische kamer, waar we supertrots op zijn!


Eind 2020 gaf Martijn aan graag verder te willen met zijn bedrijf Groeps Escape (escape boxen op locatie voor grotere groepen) en is zijn aandeel overgenomen door Lotte Beijers, echtgenote van Jimmy en zus van Jeroen. Naast de boekhouding en marketing, heeft zij deze nieuwe website ontwikkeld! 


Wij wensen jullie heel veel plezier, spanning en puzzelwijsheid toe bij het spelen van onze kamers!

Ons (te) gekke team!

Hoi, mijn naam is Eamon en ik pas eigenlijk perfect binnen dit team van maffe mensen. Ik vind het leuk om een beetje de gek aan te steken met mensen  en een gezellig praatje te maken. Maar mijn echte passie ligt in de muziek: ik speel piano en componeer mijn eigen nummers. Ik spaar voor een opleiding in Amerika, dus kom lekker bij mij escapen, dan komt mijn droom weer een stukje dichterbij!  
Hola! Ik ben Lotte (jaa alleen al op de naam ben ik aangenomen..;-) ) en ik vind het gewoon superleuk om mensen op te sluiten! Het is maar goed dat ik in het echte leven geen agent ben, want de meeste gevangenen ontsnappen altijd.. Ik ben gewoon te zorgzaam denk ik, daarom volg ik de opleiding tot Verpleegkundige naast mijn werk bij LOCK'D! Dus...je kunt je met een gerust hart laten opsluiten door mij! 
Hallo! Mijn naam is Tijs, dertiger en woonachtig in ons mooie Winterswijk. Sinds ik in 2018  The Sleepover heb gespeeld ben ik een addict geworden wat betreft escaperooms... Met een vaste club ga ik regelmatig het land in om een dag te escapen en spelen we dus meerdere kamers op 1 dag, echt heel gaaf om te doen!  Naast mijn werk als leerkracht begeleid ik dus ook groepen bij LOCK'D. Gewoon, omdat dat superleuk is! Zie je snel!
Hey! Mijn naam is Bram en ben 20 jaar oud. Ik heb vorig jaar mogen proeven van de escape ervaring toen collega Lotte een groepje nodig had om Senses mee te spelen. Ik was direct geïnteresseerd om bij LOCK'D te komen werken en ben sinds kort begonnen met zeer veel enthousiasme! Ik kijk er naar uit om nog veel escaperooms te spelen en nog meer groepjes te mogen begeleiden. Hopelijk tot gauw! 
Houd jij ook enorm van escaperooms spelen en lijkt het je leuk om groepen te begeleiden? Ben je beschikbaar in de weekenden en vakanties en flexibel qua werktijden? Pak je kans, stuur een mail met motivatie of voor meer info en wie weet maak je binnenkort onderdeel uit van dit supergezellige, maffe team!

Vrienden van LOCK'D

Beachclub MEER

Even bijkomen na je escape? Kom in de maanden april t/m september  naar het mooiste plekje van Winterswijk aan het Hilgelo en geniet! 

Oldschool Hotel

Toe aan een echte Sleepover? Kom overnachten in dit wel heel bijzondere hotel dat vroeger de Middelbare School was!

Groeps Escape 

Op zoek naar een competitief en uitdagend uitje met een grote groep op (eigen) locatie? Deze mobiele escape boxen zijn daar perfect voor!