Wie is LOCK'D?

LOCK'D is in 2015 begonnen met 1 kamer: The Hangover, volledig gecreëerd door Jeroen Schreurs en zijn toenmalige compagnon, waarbij zij hulp kregen van een vakkundig bouwteam bestaande uit familie en vrienden. Escaperooms stonden op dat moment nog in de kinderschoenen in Nederland en The Hangover was dan ook de eerste escaperoom van de Achterhoek! 


Na een paar jaartjes draaien werd het tijd voor een nieuwe kamer, want de ontwikkelingen in escapeland stonden niet stil en de wens voor een kamer met meer technische snufjes werd steeds groter. Jeroen krijgt 2 nieuwe compagnons: Jimmy Beijers en Martijn Koedam en samen creëren zij in 2017 The Sleepover: een escaperoom 2.0 waar een combi van slotjes en vernuftige, technische hoogstandjes elkaar goed aanvullen. Een jaar lang bouwen wordt beloond: The Sleepover wordt erg goed ontvangen bij onze bezoekers!

Maar dan...

Al snel begint het weer te kriebelen bij de mannen en zij sluiten zich een midweek op in een hutje op de hei om daar de basis voor Senses te leggen. In december 2019 openen de deuren van deze volledig, elektronische kamer, waar we supertrots op zijn!


Eind 2020 gaf Martijn aan graag verder te willen met zijn bedrijf Groeps Escape (escape boxen op locatie voor grotere groepen) en is zijn aandeel overgenomen door Lotte Beijers, echtgenote van Jimmy en zus van Jeroen. Naast de boekhouding en marketing, heeft zij deze nieuwe website ontwikkeld! 


Wij wensen jullie heel veel plezier, spanning en puzzelwijsheid toe bij het spelen van onze kamers!

Wil jij ook graag Game Master worden??

Houd jij ook enorm van escaperooms spelen en lijkt het je leuk om groepen te begeleiden? Ben je beschikbaar in de weekenden en vakanties en flexibel qua werktijden? Pak je kans, stuur een mail met motivatie of voor meer info en wie weet maak je binnenkort onderdeel uit van dit supergezellige, maffe team!

Vrienden van LOCK'D

Beachclub MEER

Even bijkomen na je escape? Kom in de maanden april t/m september  naar het mooiste plekje van Winterswijk aan het Hilgelo en geniet! 

Oldschool Hotel

Toe aan een echte Sleepover? Kom overnachten in dit wel heel bijzondere hotel dat vroeger de Middelbare School was!

Groeps Escape 

Op zoek naar een competitief en uitdagend uitje met een grote groep op (eigen) locatie? Deze mobiele escape boxen zijn daar perfect voor!