FAQ

Wat zijn jullie openingstijden?

Maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 00.00 uur. Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk. Er dient altijd van tevoren gereserveerd te worden.

Hoelang van tevoren moet ik reserveren?

Reserveren kan op ieder gewenst moment en hoeft niet per se weken van tevoren. Dit mag natuurlijk wel, om er zeker van te zijn dat wij nog plek hebben, maar bel ook gerust nog een dag/een aantal dagen van tevoren (of zelfs op de dag zelf) om te reserveren. Wij kunnen dan niet garanderen dat wij plek hebben, maar.. niet geschoten is altijd mis!

Met hoeveel mensen kunnen we een Escape Room spelen?

Onze Escape Rooms zijn geschikt voor groepen van 2 tot 7 personen. Bent u met meer dan 7 personen, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is de Escape rolstoelvriendelijk?

Helaas is onze Escape Room niet rolstoelvriendelijk. In overleg is het eventueel wel mogelijk om vanuit de ‘control room’ mee te kijken naar de overige teamleden. Dit dient wel vooraf doorgegeven te worden.

Hoelang duurt een Escape Room?

Een Escape Room duurt maximaal één uur.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

We vragen je om maximaal 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn op onze locatie. Zo heb je voldoende tijd voor een korte speluitleg en (eventueel) een toiletbezoek.

Is de Escape Room ook geschikt voor mensen die geen Nederlands spreken?

Ja, al onze Escape Rooms zijn meertalig

Hoe kan ik betalen?

Boekingen kunnen zowel contant als met PIN worden betaald op locatie

Is de Escape Room geschikt voor claustrofobische mensen?

Ja, er hebben inmiddels meerdere mensen met claustrofobie onze Escape Room gespeeld die hebben aangegeven hier tijdens het spel geen last van te hebben. Wij raden mensen die hier last van hebben wel aan te kiezen voor ‘The Hangover’.

Kan ik met meer dan 7 personen terecht bij jullie?

Ja, zeker. Terwijl de andere groep(en) de Escape Room speelt, kun je onder het genot van een drankje gebruik maken van de verschillende spellen die we voor je hebben verzameld en kunnen jullie alvast jullie tactiek bespreken.